Design trends

De lingerie trends van dit jaar

groene lingerie

We weten allemaal dat elk lichaam anders is (gelukkig!). Iedereen heeft een eigen en uniek figuur dat bij hem of haar past. Toch is niet iedereen tevreden met zijn figuur, het is daarom fijn voor jezelf om lingerie/ondergoed af te stemmen op jouw lichaam zodat jij je op je allerfijnst voelt in je eigen lijf. Ben je nou benieuwd wat de lingerie trends zijn van dit jaar, zodat jij deze kan uitproberen? In deze blog lees je er meer over!

De Bralette

De afgelopen jaren is de no-bra movement populairder dan ooit. Het was je misschien al eerder opgevallen, vrouwen dragen steeds minder (beugel) beha’s. Maar wat is er dan zo fijn aan deze bralette beha? Voor velen is de bralette een uitkomst, het is niet alleen mooi maar ook een stuk comfortabeler. Het zit aansluitend en heeft vaak een rekbaar stofje, dit in combinatie met kant maakt het de perfecte beha! Tip: draag het onder een blazertje of doorschijnend truitje.

Groene lingerie

Groen, een kleur die je misschien zelf niet snel zult uitkiezen voor ondergoed. Toch is groene lingerie dit jaar helemaal hot en happening! Neon, pastel of leger groen, alles mag en alles kan. Je hoeft niet alleen een standaard groene kleur te kiezen, je zou het ook kunnen combineren met een printje. Je zult de plank niet snel misslaan met groene lingerie!

Witte lingerie

Het klinkt misschien saai, maar ook wit is dit jaar terug van weg geweest. Wit is niet alleen de modekleur van dit jaar, het is ook hip op lingerie gebied! De kleur staat bijna iedereen en het straalt enorm veel vrouwelijkheid en klasse uit. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat laat het jouw gekleurde huid extra mooi uitkomen.

Kant en satijn

Twee onmisbare stoffen: kant en satijn! Deze twee zullen we niet snel voorbij zien gaan in de lingerie. Kant wordt al jaren gebruikt als detail en zien we ook vaker terugkomen in zijn eentje. Satijn daarentegen is een zijdezacht en prachtig stofje wat toegepast wordt in verschillende lingerie stijlen, van de slipdress tot de beha en de body. Op zoek naar de échte glamour style? Combineer satijn dan met kant!

author-avatar

About Diederik Landers

Als huidspecialist heb ik mijn leven gewijd aan schoonheid en verzorging. Van opleiding tot het opbouwen van een carrière in een gerenommeerde kliniek en het delen van mijn kennis via een blog, heb ik me altijd ingezet voor de beste huidverzorging. Mijn pad, vol uitdagingen en overwinningen, dient als inspiratie voor anderen om de waarde van huidverzorging en schoonheid te erkennen.

Related Posts