Design trends

Damesondergoed 101: welk ondergoed past goed bij mijn figuur?

ondergoed dames

Een brazilian, slip, string of toch een boxershort? Er zijn veel verschillende soorten ondergoed. Bij het uitzoeken van ondergoed is het belangrijk om te kijken naar jouw figuur, maar ook naar wat je erover aantrekt. Ondergoed vormt de basis van je outfit en daarom is het belangrijk om niet zomaar wat mee te pakken uit de winkelrekken.

Slip

Ben je op zoek naar een comfortabele onderbroek die wel geschikt is voor elke dag? Dan is een slip dé onderbroek voor jou. Een slip is kort, heeft geen pijpjes, máár bedekt wel een beetje de billen. Als je een maatje meer hebt of ronde billen, dan zul je merken dat jouw onderlichaam het mooist uitkomt in een slip. En maak je maar geen zorgen, een slip is het populairst als het aankomt op ondergoed dames. Dé perfecte slip vinden is dus geen probleem.

String

Juist op zoek naar sexy ondergoed voor een date of om gewoon nóg wat zelfverzekerder te voelen? A dan voor een string. De string is aan de voorkant hoog uitgesneden, maar heeft aan de achterzijde maar een klein stukje stof. Of je nou volle of platte billen hebt, een string laat jouw billen perfect tot zijn recht komen. Een string sluit mooi aan als je een jurkje draagt.

Boxerhort

Niet iedereen is fan van shorts, maar als je op zoek bent naar comfortabel ondergoed die helpt bij de dagen waarop je wat meer wilt verbergen, dan kun je het beste kiezen voor een boxershort. Een short is breder, hoger en heeft korte pijpjes. Ook wij willen graag onze tip met jou delen! Heb je in de zomer last van schurende bovenbenen onder een jurk of rok? Draag dan juist een boxershort met langere pijpen. Dit voorkomt pijnlijke bovenbenen tijdens de warme zomermaanden waarop je geen panty of legging draagt onder je rok of jurk.

Brazilian

De brazilian is een type onderbroek dat tussen een string en een slip inzit. Deze onderbroeken hebben aan de voorkant net zoveel stof als een slip, maar zijn aan de achterkant hoog uitgesneden zoals een string. Aan de voorkant omarmen ze mooi jouw benen en aan de achterkant zie je veel bil. De brazilian is sexy op zijn eigen manier. Een ideaal model voor kleinere vrouwen en vrouwen met een peerfiguur.

author-avatar

About Diederik Landers

Als huidspecialist heb ik mijn leven gewijd aan schoonheid en verzorging. Van opleiding tot het opbouwen van een carrière in een gerenommeerde kliniek en het delen van mijn kennis via een blog, heb ik me altijd ingezet voor de beste huidverzorging. Mijn pad, vol uitdagingen en overwinningen, dient als inspiratie voor anderen om de waarde van huidverzorging en schoonheid te erkennen.

Related Posts