Damesgeuren, Herengeuren

Eau De Parfum van Malelions

malelions

Je bent op zoek naar een lekkere parfum voor mannen, die ook nog eens een beetje betaalbaar is. De meeste eau de parfums zijn heel duur, maar jij bent van mening dat een iets goedkopere eau de parfum net zo lekker kan ruiken. Dat kan kloppen want lang niet iedere goede parfum is altijd duur. Je hebt al een goede eau de parfum voor zowel mannen als vrouwen vanaf ongeveer €40,-. Vaak heb je de parfum dan ook nog de volgende dag in huis. Ben je nog op zoek naar een goede eau de parfum voor mannen? Dan hebben wij de perfecte tip voor jou.

Malelions

Wanneer je op zoek bent naar een goede eau de parfum voor mannen of vrouwen die niet te duur is kun je goed terecht bij Malelions. Dit merk verkoopt parfum, maar ook kleding. De parfums zijn voor zowel dames als heren en de kleding is zelfs voor dames, heren en kids. Het is een merk van Nederlandse bodem. Dit merk verkoopt voornamelijk stoere kleding wat resulteert in een jong, dynamisch merk dat over een mooi aanbod beschikt. Malelions is van oorsprong een merk wat gericht is op heren. Zo is dan ook het grootste aanbod van dit merk gericht op de heren. Doordat het merk snel populair is geworden besloten ze zich ook te richten op dames en kinderen. Het merk is tegenwoordig voor het hele gezin. Je vindt bij dit merk onder meer hoodies, t-shirts en tracksuits.

Parfum heren

De eau de parfum voor mannen van Malelions heeft een heerlijke geur en is absoluut niet te duur. Deze parfum heeft een frisse houtachtige geur. Dit komt door de juist gecombineerde ingrediënten. Zo wil je iedere dag de parfum dragen. Extra fijn is dat je de geur ook nog eens de hele dag blijft ruiken. Je hebt deze eau de parfum van Malelions voor €40,- in huis. De parfum zit in een luxe zwarte flesje van 100 ml met in het wit het logo van Malelions erop. Ook het doosje ziet er zo uit.

Parfum dames

De eau de parfum voor dames van Malelions kost ook €40,- en zit in een luxe witte flesje van 100 ml. Ook hier staat het logo van Malelions op, alleen dan in het zwart. Het doosje is ook net als bij de heren matchend met het flesje. Deze parfum zal bij iedere vrouw in de smaak vallen.

author-avatar

About Diederik Landers

Als huidspecialist heb ik mijn leven gewijd aan schoonheid en verzorging. Van opleiding tot het opbouwen van een carrière in een gerenommeerde kliniek en het delen van mijn kennis via een blog, heb ik me altijd ingezet voor de beste huidverzorging. Mijn pad, vol uitdagingen en overwinningen, dient als inspiratie voor anderen om de waarde van huidverzorging en schoonheid te erkennen.

Related Posts