Damesgeuren, Herengeuren

Weer lekker ruiken na het sporten

padded sport bh

Je hebt gesport, maarja als je een beetje goed gesport hebt dan zweet je ook! Ondanks dat je een padded sport BH aanhebt die al een paar geurtjes opneemt, zul je toch altijd naar zweet ruiken. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat je weer lekker ruikt! Nou daar zijn een aantal manieren voor! Daarin gaan we je meenemen in deze blog!

Deodorant

Door deodorant te gebruiken zul je niet minder gaan zweten, maar vooral minder gaan ruiken. Deodorant verbloemt eigenlijk de geur van je zweet, want dat is ook iets wat we vaak minder vinden! De zweet geur is per persoon verschillend, bij de ene persoon ruikt de geur heftiger dan de andere. Daarom bestaan er ook verschillende soorten deodorant.

Douchen

Misschien wel de meest voor de hand liggende is door de gaan douchen. Dan spoel je namelijk alle zweetmoleculen van je lichaam af, hiervoor dien je wel een douchegel te gebruiken. Deze doucheproducten zijn altijd verschillend. Het beste is om een douchegel te gebruiken zonder parfum, zo bescherm je je huid het meeste! Maar het is maar net wat je prettiger vindt, tegenwoordig zijn de doucheproducten een stuk verbeterd waardoor er vaak geen parfum meer inzit!

Padded sport BH

Nu denk je waarschijnlijk hoe kan een padded sport BH ervoor zorgen dat ik na het sporten weer lekker ruik? Nou, door een goede padded sport BH te kopen met een goede stof dat goed ademt, wordt je zweet sneller afgevoerd. Waardoor je dus minder snel zult gaan ruiken tijdens het sporten. En dat is uiteindelijk ook waar we het allemaal voor doen. Dus sporten met een goed ademende BH heeft heel veel voordelen. Daarnaast heb je aan het einde van je sport sessie ook geen zeik natte BH, omdat de stof sneller opdroogt!

Zo zie je maar dat er genoeg manieren zijn om weer lekker te ruiken na het sporten. Veel dingen zijn wel manieren die je tijdens of voor het sporten al gebruikt of uitvoert, want daardoor kun je de geur van het sporten verminderen! Maar het beste is nog altijd om even te douchen en dan een lekkere parfum te gebruiken!

author-avatar

About Diederik Landers

Als huidspecialist heb ik mijn leven gewijd aan schoonheid en verzorging. Van opleiding tot het opbouwen van een carrière in een gerenommeerde kliniek en het delen van mijn kennis via een blog, heb ik me altijd ingezet voor de beste huidverzorging. Mijn pad, vol uitdagingen en overwinningen, dient als inspiratie voor anderen om de waarde van huidverzorging en schoonheid te erkennen.

Related Posts