Damesgeuren, Herengeuren

Heerlijk fris en fruitig ruiken in de lente!

laserontharing-limburg

Wil jij ook weer helemaal fris en fruitig de lente ontmoeten? Dan helpen deze luchtjes jou vast op weg. Heerlijk genieten van een heerlijk verfrissend parfum, goede deo en weer een toevoeging voor de make-up. De dagen van de terrasjes nemen weer toe. Tijd voor een mooie stralende lach en een luchtje die past bij dit leuke seizoen! 

Lekker ruiken met Davidoff Coolwater 

Heerlijke Eau de Toilette voor dames gemaakt van onder andere citrus, zwarte bessen, ananas, suikermeloen, lotusbloesem en waterlelie. Verder zit er ook meiroos, jasmijn, mugeut, iris, vertiver, sandelhout, perzik, moerbij en amber in. Niet voor niets heet deze eau de toilette Coolwater. Heerlijk verfrissend. Daar zorgt natuurlijk de citrus ook voor. Een beter begin van de lente kun je eigenlijk niet hebben. Het is natuurlijk wel belangrijk dat een luchtje bij jouw huid past. Ga het dus ook eerst gewoon even proberen, als je twijfelt.  

Deodorant Lucious Lime. 

Lente is ook een periode van nieuwe dingen uitproberen. De Lucious Lime van We love the planet is zoiets om eens te proberen: een deodorant crème. Dat is weer eens wat anders toch? In deze deo zit een bijzonder verfrissend mengsel van limoen, mandarijn en bergamot. Bergamot is trouwens een citrusvrucht, mocht je je afvragen wat het is. Deze deo nodigt je uit: doe maar eens goed gek. Met de nadruk op goed. De planet Luscious vrouwen deodorant crème is vegan en biologisch gecertificeerd. Bovendien zit er geen aluminium in. Dus goed voor het milieu en wellicht zomaar eens bijzonder verrassend voor jou! 

Jarig in de lente? 

Ben je toevallig ook jarig in de lente? Dan kan jouw verjaardag niet stuk, want waarom zou je eigenlijk om een cadeau moeten vragen? Wees lief voor jezelf en koop een verjaardag verwenpakket met allerlei leuke verzorgingsproducten. Zo is er bijvoorbeeld een heel mooi bad cadeau-set met olive, vanilla en jasmijn. Hiermee maak jij vast van jouw verjaardag een hele mooie lentedag. 

limburg-laserontharing

Make-up in orde, klaar voor het terras! 

Vaak slinkt in de winter de make-up voorraad wat in. Terwijl je in de lente natuurlijk weer extra goed voor de dag wil komen. De vitamine D van de zon, helpt nu eenmaal enorm om weer meer zin te hebben in een grondige make-up sessie. Misschien hoort het ook wel een beetje bij het thema ‘lentekriebels’. In de lente is het dus bijzonder fijn dat je gebruik kunt maken van een extra all-in make-upkoffer. Een geweldig mooi aluminium koffer met alle basics die je nodig hebt: diverse soorten oogschaduw, verschillende eyeliners 4 lippenstiften, een lipliner, rouge, 4 stuks nagellak, 3 kleine applicators en een blush kwastje. Hiermee ben je weer helemaal klaar voor een stralende lente. 

Zie jij jezelf al heerlijk genieten in een mooie jurk op het terras? Vergeet dan ook niet de benen te ontharen. Natuurlijk moet je niks, maar veel vrouwen vinden onthaarde benen nu eenmaal mooier. Vind je elke keer scheren niet fijn? Overweeg dan eens een laserontharing in Limburg of ergens anders in het land, waar een goede laserkliniek is. Dit waren de tips alweer. Alvast een hele fijne lente gewenst! 

author-avatar

About Diederik Landers

Als huidspecialist heb ik mijn leven gewijd aan schoonheid en verzorging. Van opleiding tot het opbouwen van een carrière in een gerenommeerde kliniek en het delen van mijn kennis via een blog, heb ik me altijd ingezet voor de beste huidverzorging. Mijn pad, vol uitdagingen en overwinningen, dient als inspiratie voor anderen om de waarde van huidverzorging en schoonheid te erkennen.

Related Posts